Politica de confidențialitate

Site- ul online de dating hawaii

Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre Hotel Hawaii si produsele noastre. Societăţii Pleiade Mamaia SRL Hotel Hawaii este operator de date cu caracter personal în sensul prevăzut de GDPR, respectiv stabilesc mijloacele și scopurile de prelucrare a datelor cu caracter personal. Dacă sunteți client sau potențial client Colectăm date cu caracter personal în urma celor mai multe interacțiuni cu dvs.

De asemenea, camerele de supraveghere și alte măsuri de securitate aflate pe proprietățile noastre pot capta sau înregistra imagini ale oaspeților în locuri publice cum ar fi intrările în hotel, restaurante sau holuriprecum și datele dvs. Puteți alege oricând ce date personale doriți să ne furnizați.

Dating site rio de janeiro

Cu toate site- ul online de dating hawaii, dacă alegeți să nu furnizați anumite date personale, în cazul în care temeiul solicitării noastre este respectarea unei obligații legale, obligații contractuale sau obligații necesare pentru încheierea unui contract vom fi în imposibilitatea de a vă oferi anumite servicii, de exemplu: i dacă nu doriți să ne dați nume, prenume, adresă de e-mail sau număr de telefon în cazul în care doriți sa faceți o rezervare, nu vom putea să efectuăm rezervarea, sau ii având în vedere faptul că în fișa de anunțare a sosirii și plecării pe care o veți completa în momentul în care vă cazați la hotelul nostru va trebui sa introduceți anumite date personale prevăzute în mod obligatoriu de lege, iar în cazul în care nu veți dori să completați acele câmpuri obligatorii, nu vom putea sa vă cazăm în hotel.

Dacă sunteți potențial angajat Colectăm informațiile din CV-ul trimis de dvs. Dacă sunteți vizitator în cadrul locației noastre Colectăm numele, site- ul online de dating hawaii, seria și numărul actului de identitate. De asemenea, camerele de supraveghere pot capta sau înregistra imagini ale vizitatorilor în locuri publice cum ar fi intrările în hotel sau in restaurante sau holuri. Dacă sunteți utilizator al site-ului nostru de internet hotelhawaii. Pentru citirea informațiilor existente pe site nu este necesară oferirea datelor personale.

Totuși, in scopul exploatării tehnice a portalului, Hotel Hawaii folosește provizoriu următoarele informații ce nu conțin date personale si care apar automat administratorului de site: adresa de internet de protocol IP denumirea domeniului URL file-ul de accesare al clientului denumirea file-ului si URL codul HTTP al parolei răspuns datele paginii web de unde se face accesarea cantitatea bite-urilor consumate cu ocazia vizitării data vizitării datele paginilor parcurse, respectiv denumirea browserului.

Pentru utilizarea unor servicii ex. Pentru detalii, va rugam să consultați secțiunea corespunzătoare operațiunii utilizate pe site. Dacă sunteți reprezentant sau persoană de contact al furnizorilor sau partenerilor noștri de afaceri Colectăm numele, prenumele, funcția, precum și orice alte date furnizate de dvs.

Dacă sunteți angajat Vă rugăm să citiți politica de confidențialitate aferentă angajaților, adusă la cunoștință în momentul angajării și disponibilă oricând la Departamentul de Resurse Umane. În cazul in care aveți vârsta sub 16 ani, trebuie să obțineți consimțământul sau autorizația părinților sau tutorelui pentru orice furnizare de date personale. În general, nu site- ul online de dating hawaii informații speciale decât dacă doriți dvs.

Colectăm date speciale cu privire site- ul online de dating hawaii sănătate doar în baza consimțământului dumneavoastră și doar în scopul particularizării unor anumite tratamente.

Accesul la aceste date este limitat la personalul medical. Dacă sunteți client Rezervări pentru hotel, restaurant sau în cazul solicitărilor de oferte transmise de dvs.

Scop: prelucrăm datele dvs. Temei: încheierea unui contract Check-in Scop: prelucrăm datele dvs. Temei: în momentul cazării, conform prevederilor legale în vigoare sunteți obligat la completarea fișei de anunțare a sosirii și plecării care conține un minimum de date necesare pentru a vă putea caza. Temei: executarea contractului de prestare servicii hoteliere. Profilare Scop: în vederea furnizării unor servicii personalizate, anumite preferințe speciale ale dvs.

Temei: interesul nostru legitim de a îmbunătăți constant serviciile pe care le oferim și de a oferi servicii cât mai potrivite si conforme cu standardele clienților noștri. Marketing: Scop: prelucram datele dvs. Temei: ne bazăm pe interesul legitim de site- ul online de dating hawaii promova serviciile noastre prin transmiterea ofertelor pe care le considerăm ca fiind de interes pentru dvs.

În acest caz, vă aducem la cunoștință că veți putea retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea în scop de marketing, caz în care nu veți mai primi nicio comunicare de marketing din partea noastră. Vom include un link de dezabonare, pe care îl puteți utiliza dacă nu doriți să vă mai trimitem mesaje.

De asemenea, cu ocazia organizării anumitor evenimente în cadrul hotelurilor și restaurantelor noastre, este posibil să realizăm câteva fotografii, iar unele dintre aceste ar putea fi distribuite și în mediul online pentru a arăta și celorlalți cum sunt evenimentele noastre. În orice caz, pentru că ținem cont de dreptul dvs.

Temei: ne bazăm pe interesul nostru legitim de a furniza servicii conforme standardelor dvs.

Dacă sunteți vizitator în cadrul locației noastre Scop: prelucrăm datele dvs. Temei: ne site- ul online de dating hawaii această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim și anume punerea la dispoziția dvs.

Dacă sunteți reprezentant sau persoană de contact al furnizorilor sau partenerilor noștri de afaceri Scop: derularea relațiilor contractuale cu furnizorii sau partenerii noștri de afaceri. Temei: executarea unui contract.

steinway piano dating

Scop: evaluarea aplicației dvs. Temei: încheierea unui contract. Dacă sunteți angajat Vă rugăm să vedeți Politica de Confidențialitate aferentă Angajaților, adusă la cunoștință în momentul angajării și disponibilă oricând la Departamentul de Resurse Umane.

Pentru toate categoriile de persoane de mai sus, putem procesa și datele dvs.

Temei: interesul legitim de a efectua operațiunile, mai ales în condițiile dating delilah de lucru care acestea ar fi imposibil de realizat în lipsa unei prelucrări a datelor dvs. Cu toate acestea, vă asigurăm că această eventuală prelucrare va fi efectuată în conformitate cu prezenta politică și prin implementarea unui măsuri care să asigure confidențialitatea datelor dvs.

Securitate: Scop: prelucrăm datele personale pentru securitatea bunurilor și integritatea fizică a persoanelor.

  • CobotsGuide | Site de dating bucuresti
  • Dating abrevieri ale site- urilor
  • Coardă overstreet dating
  • Who is JOB S5 E2
  • Produs – Pizza 5 Colturi
  • Politica de confidențialitate - Hotel Hawaii

Temei: ne bazăm pe interesul nostru legitim de a asigura protecția bunurilor dvs. Motive juridice: Scop: în anumite cazuri, trebuie să prelucrăm informațiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamațiile, pentru investigațiile și respectarea reglementărilor legale aplicabile, pentru a pune în aplicare un acord sau pentru a ne conforma solicitărilor din partea organelor publice în măsura în care aceste solicitări îndeplinesc condițiile impuse de lege.

Pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate, este posibil să transmitem informațiile dvs. Evenimente în grup sau întâlniri: dacă vizitați hotelurile noastre în cadrul unui grup sau al unei conferințe, informațiile solicitate pentru planificarea întâlnirii și a evenimentului pot fi partajate cu organizatorii acestor întâlniri și evenimente și, dacă este cazul, cu oaspeții care organizează sau participă la întâlnire sau eveniment.

Politica de confidențialitate

Parteneri de afaceri: în anumite cazuri, ne asociem cu alte societăți pentru a vă furniza produse, servicii sau oferte. De exemplu, vă putem aranja închirierea unei mașini sau intermedia servicii opționale si adiacente serviciilor care exced ofertei noastre. Confidențialitatea datelor dvs.

În orice caz, de fiecare dată vom transmite către destinatari doar informațiile strict necesare pentru realizarea scopului respectiv. Pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate și a vă furniza cel mai bun nivel al serviciilor, este posibil să colectăm informații despre dvs.

dating ce vrei să faci

De asemenea, nu vom colecta decât ceea ce este necesar îndeplinirii scopurilor noastre. În plus, în momentul în care vă vom contacta pentru prima data, vă vom aduce la cunoștință, în primul rând, sursa din care am obținut datele dvs. Putem apelați dating bhopal datele dvs. Deși legile privind protecția datelor din aceste țări pot fi diferite față de cele din țara dvs. Datele dvs. Revizuim constant necesitatea păstrării datelor dvs.

Dacă informațiile personale sunt imprimate pe suport de hârtie, acestea vor fi distruse într-un mod care asigură eliminarea lor în totalitate, iar dacă acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi șterse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul că informațiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior. În calitate de persoana vizată beneficiați de sfaturi despre întâlnirea unui tip englez drepturi prevăzute de GDPR: Dreptul de acces: ne puteți solicita i o confirmare a faptului că se prelucrează sau nu date cu caracter personal și, în caz afirmativ, acces la datele respective și informații cu privire la acestea, precum și ii o copie a datelor dvs.

În cazul în care folosim datele dvs. În această situație, datele dvs. In orice caz, vă vom informa dacă există o astfel de prevedere legală și o vom indica în mod expres.

Tratăm securitatea dvs. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, păstrare și procesare de date și ale măsurilor de securitate, de asemenea, măsuri fizice de securitate pentru protecția împotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocăm datele personale. Solicităm și furnizorilor noștri de servicii precum și partenerilor de afaceri să întreprindă toate măsurile necesare în vederea protecției împotriva accesului neautorizat la date sau modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate de date.

Rețineți faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, păstrarea, partajarea sau dezvăluirea datelor sau informațiilor de către astfel de terțe părți.

Hawaii Dating

În cazul în care folosiți sau furnizați informații pe site-urile terților, se aplică termenii și politica de confidențialitate a site-urilor respective. Vă sfătuim să citiți politica de confidențialitate a site-urilor pe care le vizitați înainte de a trimite date personale.

Folosirea serviciilor de internet oferite de Hotel Hawaii cade sub incidența termenilor de utilizare și a politicii de confidențialitate ale furnizorilor de internet. Puteți accesa termenii și politicile respective utilizând linkurile de pe pagina de autentificare a serviciului respectiv sau vizitând site-ul web al furnizorului de internet.

dating un bărbat leu fecioara cusp

Informatii colectate de HotelHawaii. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt cookies.

32 dating 19

Ce sunt cookie-urile? Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului.

Datorita cookie-urilor, site-ul retine, pe o perioada de timp, actiunile si preferintele dumneavoastra login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferinte de afisare.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? AlohaSafe Alert is the official exposure notification app of Hawaii and has been designed for use in Hawaii in coordination with the Hawaii State Department of Health. The goal of AlohaSafe Alert is to support the re-opening of Hawaii communities and economies. If you have enabled Exposure Notifications on your phone, whenever you are within close proximity approximately 6 feet of someone for at least 15 minutesyour phones will exchange secure, anonymous tokens. If that person later tests positive for COVID, you will receive a notification about a possible exposure.

Astfel nu mai trebuie sa le reintroduceti ori de cate ori reveniti la site sau navigati de pe o pagina pe alta. Cum si de ce folosim cookie-uri? Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza aceste site-uri, precum si serviciile oferite de catre acestea.

Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

Cum pot opri cookie-urile? Utilizatorii isi pot perth amboy dating browserul sa respinga fisierele cookie. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni sau pagini ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat si folosit.

Caiacuri în tandem și pipeline

Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www. În măsura în care nu sunteți satisfăcut cu modalitatea în care v-a fost soluționată cererea, puteți depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Dacă vom efectua modificări materiale la aceasta, vom publica un link către politica revizuită pe pagina principală a site-ului nostru. Dacă vom efectua modificări semnificative care vor avea un impact asupra drepturilor și libertăților dvs. Pentru a vă ajuta să urmăriți modificările cele mai importante, vom include mai jos un istoric al modificărilor pentru a recunoaște modificările aduse prezentei politici.

Cum să ajungi la noi Hotelul este situat în nordul site- ul online de dating hawaii Mamaia în apropierea cluburilor și plajelor exclusiviste.